Konfliktiosaamista asumisen toimijoille

Depolarize.fi sekä Kiinteistöalan koulutuskeskus KIINKO järjestävät yhteistyössä konfliktiosaamista asumisen toimijoille lisäävän kaksipäiväisen koulutuksen 24.3.2020 – 25.3.2020. Koulutus on osa depolarize.fi – hankkeessa kehitettyä osaamisen ja alan kehittämistä.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat isännöitsijät, asumisneuvojat sekä muut asumisen parissa työskentelevät, jotka haluavat lisää välineitä toimia rakentavasti konfliktitilanteissa sekä oppia ennaltaehkäisemään erimielisyyksien kärjistymistä konflikteiksi ja vastakkainasetteluiksi.

Koulutukseen otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue lisää ja ilmoittaudu KIINKON sivujen kautta!

Koulutuksen kuvaus
Konfliktit tulevat kalliiksi. Ne vievät aikaa, rahaa ja yöunet. Kaksipäiväinen koulutus antaa asumisen toimijoille välineitä tunnistaa, ennaltaehkäistä ja käsitellä konflikteja sellaisilla tavoilla, jotka purkavat vastakkainasetteluja ja rakentavat asumisrauhaa ja viihtyvyyttä.
Kuinka asumisen häiriöitä ja erimielisyyksiä kannattaa käsitellä, että asumisrauha ja viihtyvyys palautuvat? Kuinka ehkäistä ristiriitojen kärjistyminen konflikteiksi ja jämähtäneiksi vastakkainasetteluiksi taloyhtiössä? Miten konflikteja voi sovitella? Millaista osaamista ja yhteistyötä se vaatii asumisen toimijoilta? Miten yhtiö voisi ottaa konfliktinhallinnan osaksi toimintakulttuuria?

0 kommentit

Kommentoi

Haluatko liittyä keskusteluun?
Ole hyvä ja osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *