5 op täydennyskoulutus 2021-22: Toimivat väestösuhteet sekä polarisaation ja konfliktien käsittely

Koulutusta yhteistyössä Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen HY+:n kanssa !

Depolarize.fi- hankkeen puitteissa järjestetään lukuvuoden 2021-2022 aikana ammattilaisille suunnattu 5 op laajuinen täydennyskoulutus polarisaatiostrategiseen toimintaan, konfliktinratkaisuun ja toimivien väestösuhteiden rakentamiseen liittyen.

Koulutus on toinen laatuaan. Ensimmäinen kurssi järjestettiin syksyllä 2020. Tällä kierroksella kurssille haetaan vuonna 2021 ensisijaisesti henkilöitä, jotka toimivat Tampereella/Pirkanmaalla, ja jotka ovat kiinnostuneet olemaan mukana alueellisessa asiatuntijaverkostossa, joka tulee toimimaan yhdessä ajattelun ja yhteistyön kehittämisen alustana.

Koulutus antaa välineitä tunnistaa ja käsitellä vastakkainasetteluja ja konflikteja, joita monikulttuurisessa yhteiskunnassa esiintyy, sekä tekee tutuksi Suomen väestösuhdepolitiikkaa ja keinoja toimivien väestösuhteiden rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi. Ammattilaisille suunnatussa monimuoto-opetuksena järjestettävässä täydennyskoulutuksessa tarkastellaan teemoja monipuolisesti sekä teoreettisesta että käytännönläheisestä näkökulmasta.

Koulutus perustuu tammikuussa 2020 julkaistuun kirjaan ”Me ja ne – välineitä vastakkainasettelujen aikaan”.

Lisää tietoa ja hakuohjeet linkin kautta!

0 kommentit

Kommentoi

Haluatko liittyä keskusteluun?
Ole hyvä ja osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *